090527

Det här går verkligen, verkligen inte bra...!
Tävlingarna rullar på för fullt. Senaste var nu i helgen uppe i Timrå. Var där uppe med ett mycket trevligt gäng och hade det jätteroligt! Ridmässigt så måste jag väl säga att det också gick bra, vann nämligen femgången!

Annars rullar det på bra här hemma också. Skolan tar väldigt mycket tid just nu med massor av prov och inlämningar såhär i slutet. Men det är bara att bita ihop! Sommarlovet kommer bara närmare och närmare!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen kolla på Greys Anatomy. Ha det bra!

Felicia.


En helg på Sörgården

Det här med bloggning verkar inte gå så speciellt bra för mig och Mindy... skräpning för oss!
I helgen var det i alla fall dags för tävling igen och denna gång hos Maire på Sörgården. Det har varit en mycket trevlig helg med jättemysigt sällskap! Och det bästa av allt.... jag kvalade till A-klass i tölten! :D Femgången gick också mycket bra fram till andra läggningen, måste träna på det där asså! Hemma går det som på räls men på bana, vet inte riktigt vad som händer då...?! Men imorgon efter skolan ska jag åka ut till Skrävsta hos Ann-Marie och Gunnar och rida lektion för Malin Wikander på deras ovalbana och träna på det! Och Gunnar ska även poängsätta när jag rider :)

Nu måste jag nog göra mig i ordning och krypa ner under täcket, skola imorgon...

/ Felicia


RSS 2.0